tiistaina, syyskuuta 09, 2008

Illan vesipalloilu päättyi Liedon 3-1 voittoon

Lieto - MynPa 3-1 (1-1)

17.min 1-0 Shaho Ramazani
42.min 1-1 Ville Pajakkala rp.
65.min 2-1 Kari Kantola
70.min 3-1 Ari Reunanen
+ Adebaijooor 0+1

Ei ole miesmuistiin näin märissä olosuhteissa palloa potkittu. Peruskaavan mukaan tilanne oli sama molemmille joukkueille. Käsittämätöntä oli se että kotijoukkueen ottaessa viimeisiä alkulämpöjä ja valmistautumassa peliin, erotuomari kävi ilmoittamassa että vierasjoukkue on Raision kohdalla tulossa. No kyseisellä tapauksella ei ollut otteluun vaikutusta sillä kotijoukkue oli hereillä alusta asti.
Painetta luotiin vierasjoukkueen päätyyn heti ensi minuuteista lähtien. Tulosta syntyi 17.minuutin kohdalla kun itse Tiger Woodsin henkilökohtainen nurmikonhieroja Laaksonen alias adebayor antoi kauniin pystysyötön kirjaimellisesti nälässä olevalle Ramazani juniorille. Ja Shaho pisti kauniisti pallon takakulmaan. Homma oli hallussa siihen asti kunnes MynPa:lle tuomittiin rangaistuspotku 42.minuutilla. Pallo varmasti vasempaan alakulmaan ja numeroissa 1-1 tauolle. Ei ehkä ansaittu tilanne.
No toinen puoliaika ratkaisi jälleen pelin Liedon eduksi. Vastustajalta juostiin jalat alta. 65.min pelattu ja maestro Kantola pamautti pallon oikeasta etukulmasta sisään Shahon syötöstä. Viisi minuuttia tästä ja Kantola laukoo maalia kohti ja veskari sylkee eteen ja paikalla Ari Reunanen. Joka kaikkien pettymykseksi laukoo oikealla jalalla pallon häkkiin. Jos tähtiä pitäisi jakaa niin Kari Kantolalle ehkä 3,2,1 tähteä. Hän oli mukana lähes kaikissa maaleissa. Myös vastustajan. :)
Hyvä voitto ja tärkeät kolme pistettä. Perjantaina matkustetaan aina eksoottiseen Piikkiöön jahtaamaan lisää pisteitä. Jännittävä loppukausi tulee olemaan kertakaikkiaan. Ja onhan se hienoa että panosta on loppuun asti.