tiistaina, syyskuuta 02, 2008

Inter2 otti pisteet sateisella yläkentällä lukemin 2-1

Inter2 - Lieto 2-1 (1-0)

Inter2 onnistui tasoittamaan nousukamppailua nappaamalla 3 pistettä märällä yläkentällä pelatussa kamppailussa. Taisi olla neljä minuuttia pelattu kun pallo ajautui kotijoukkueen pelaajalle joka taidokkaasti sijoitti pallon takakulmaan. Liedon hyökkäyspeli sujui mallikkaasti alusta asti aina maalintekopaikkaan asti. Palloa ei saatu taas sisään yhtään mistään. Muutama aivan selkeä maalipaikka oli mutta ei niin ei. Teemu Laine joutui jättämään kentän selkävaivojen takia jo puolen tunnin kohdalla.
Toisella puoliajalla Inter2 onnistui toistamiseen. Pitkä pallo oikeaan laitaan jonka jatkeeksi kaunis nosto Liedon veskarin yli ja vielä yläputken kautta. 2-0 taululle. Jaakko Luoma onnistui läpiajosta hienosti kaventamaan 2-1 mutta se jäi laihaksi lohduksi. Inter2 pelasi tyylikkäästi koko pelin ja ihmetellä pitääkin että pisteitä ei ole enemmän kasassa.
Liedon tarvitsee ehdottomasti parantaa viimeistelyä jotta sarjajohto säilyy kauden loppuun asti. Ensi tiistaina MynPa saapuu Lietoon ja taistelu jatkuu.