Prami 43 min
Kantola
S.Ramazani 72, 78 min
To.Laine 84 min

Tasoero joukkueiden välillä oli jopa yllättävänkin suuri kun putoamistaistelussa mukana oleva Hammarland IK nöyrtyi Liedossa 6-0. Lieto aloitti ottelun todella mallikkaasti. Ensimmäinen vartti oli käytännössä aivan yhtä päätä. Vain maali jäi puuttumaan. Ehkä juuri siksi että maalia ei tullut tempo hieman laski. Hieman ennen taukoa Petri Vainio pommitti pallon voimalla vierasjoukkueen maaliin Teemu Laineen oivasta syötöstä. Alle minuutti avausmaalista ja Liedon karvauspeli toimii ja pallo ajautuu Joonas Pramille joka pienen kuljetuksen päätteeksi ampuu kaukaa ja komeasti vasempaan nurkkaan. Toisella puoliajalla Lieto kaunisteli numeroita tekemällä neljä maalia. Sarjajohto nyt Liedon eduksi kuusi pistettä kun pelejä on jäljellä 5.
Kokoonpano: Rönnberg, R.Laine, Hyrsky, To. Laine, Kesäläinen (c), Kantola, Virtanen(60min Reunanen), Te. Laine, Mettälä (76min Jaakko Luoma) , Prami, Vainio (66min S.Ramazani)
Ulosajo: 82 min HammIK Martin Karlsson 2 x keltainen kortti