sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2007

Lieto rutiini voittoon 1-3(0-1) RP-67:n vieraana

Liedon pallo kohtasi perjantai iltana kauden avauksessaan Ruskon pallon. Sarjan alkua oli jo ehditty odottaa pitkän talvikauden aikana, ja se näkyi joukkueen otteissa ensimmäisen puoliajan aikana. Peli oli hermostunutta, eikä aikaisemmista hienoista otteista esim. suomen cupissa ollut tietoakaan. Pelin voittajasta ei kuitenkaan oikeastaan koko ottelussa ollut epäselvyyttä, sen verran jäljessä vastustaja oli niin fyysisesti kuin taidollisestikin.
Liedolla oli ottelussa jo useampia paikkoja ennen kuin Teemu Laine teki ensimmäisen maalin läpiajosta. Maali vapautti hieman vierasjoukkueen peliä ja ottelu siirtyi yhä enemmän vierasjoukkueen haltuun kotijoukkueen yrittäessä epätoiovisesti pitkillä palloilla päästä maalipaikoille.
Toisella puoliajalla Liedon jo ratkaisevan tuntuiseen 0-2 johtoon vapautti kapteeni Juha Kesäläinen. Maali syntyi rangaistupotkusta toisen jakson alkupuolella. Toisen jakson puolessa välissä oli Liedon taas vuoro onnistua maalinteossa, kun Jussi Koski teki ottelun kauneimman maalin erikoistilanteesta puskien pallon vastustamatomasti oikeaan yläkulmaan. Hienon vaparin tilanteessa antoi Kari Kantola. Rusko onnistui vielä kaventamaan pelin tilanteeksi 1-3 ja kun Lietokaan ei enää onnistunut maalinteossa jäivät 1-3 lukemat loppunumeroiksi.
Kokonaisuutena joukkueen peli oli ainakin aluksi varsin tahmeaa, eikä omaa peliä tunnuttu saavan ollenkaan käyntiin. Pelin kuluessa joukkue kuitenkin pystyi parantamaan otteitaan ja toivon mukaan sama suunta jatkuu myös tulevissa otteluissa.
Seuraavaksi Liedon sarja jatkuu Ahvenanmaalla 28.4 jolloin se kohtaa Sund IF:n.