sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2007

Lieto 0-1 voittoon Sundissa

Taas tuli tehtyä yksi saaren reissu. Lieto klaarasi pelin jännittävien vaiheiden jälkeen 0-1. Ottelun ainoaksi jäänyt maali nähtiin jo 3´minuutilla. Teemu Laineen antamasta ”saksalaistyyppisestä” kulmapotkusta joukkueen kippari Kesäläinen laittoi pelivälineen maalinperukoille. Senhän kaikki tietää, että saarella vedetään kotiinpäin tuomaroinnissa mutta aina se vaan tulee yhtä yllätyksenä ja räikeänä esille. Lieto juhli toisella puoliajalla jo toistakin maalia ja tuomari vihelsi ja näytti keskiympyrää, kun jostakin kumman syystä Sundin vaihtopenkin edessä tuomaroinut linjamies rupesi heiluttamaan lippuaan. Maali hylättiin tuomarikaksikon keskustelun jälkeen. Ottelun lopussa Sund sai rankkarin kun Tommi Laine kaatoi kaverin selvästi ja vieläpä metrin alueen ulkopuolella mutta sama linjamies näki, että rike tapahtui alueen sisällä. Oikeus voitti tälläkin kertaa ja mainion ottelun pelannut Liedon maalivahti Janne Rönnberg otti pilkun kiinni. Ottelu oli kaiken kaikkiaan hyvin ympäripyöreä ja lähes hurrikaanin voimalla pyörinyt tuuli sekoitti peliä puolin jos toisin. Sund tulee saamaan varmasti pisteitä kotipeleissä jos vain sama tuomirilinja jatkuu.