perjantaina, huhtikuuta 13, 2007

Kausi 2007 jo käynnissä

Edustusjoukkueen organisaatio on kokenut kasvojen kohotuksen ja kausi on kaikin puolin alkanut vahvasti. Valmennus puolella vetovastuun otti kaksikko Pether Rönnberg & Markku Laine. Joukkueen johtotehtävät vastuulleen otti monivuotinen edustusjoukkueen pelaaja Mika Haliseva. Pelaajapuolella joukkueeseen on saatu uutta nuorta verta junioreista ja vanhojen konkareiden kuntoa on alettu kohottaa jo viime syksynä.
Pelaajalista/valmentajat esittelyineen löytyvät seuran virallisilta sivuilta osoitteesta:

http://www.jopox.fi/liedonpallo/index.php?bW9kPXBlcnNvbiZhY3Q9bGlzdGNvbnRlbnQmY2hlY2s9NTJkMWQ0NTc0ZTBmNmFlZDA2N2I0YjdkYzJmODIzYmI=

Joukkueen kuntoa on testattu lukuisissa harjoitusotteluissa sekä hienosti käynnistyneissä Errea/Suomen Cup otteluissa. Errea Cupissa joukkue on edennyt neljän joukkoon ja kohtaa semifinaalissa PiPSin. Suomen Cup taipaleella joukkue on edennyt kolmannelle kierrokselle jolla se kohtaa vielä ratkaisematta olevan joukkueen uudeltamaalta. Viimeisessä cup ottelussaan eilen 12.4 Lieto voitti hienosti 3 divisioonassa pelaavan TPK:n 1-0(1-0) Rebwan Aminin maalilla.

Liedon sarja avaus 4. divisioonassa on 20.4 kun Liedon pallo matkaa Ruskolle rakkaan kilpakumppaninsa RP-67:n vieraaksi.