lauantaina, elokuuta 25, 2007

Uudessakaupungissa ei mitään uutta

Lieto joutui pitkälle vierasmatkalle ilman päävalmentaja Rönnbergiä. Vieraitten peliä se ei haitannut ja kakkoskoutsi Markku Laine hoiti kapellimestarin osan mallikkaasti.

Vierailijat ottivat heti komennon ensiminuuteista lähtien. Liedolla oli jo muutama maalintekopaikka ennen ensimmäistä maalia. 0-1 tuli komean kuvion päätteeksi kun palloa pelattiin Rebwan Aminille ja tämä keskitti tarpeeksi kovan suoraan Kari Kantolan päähän. Kantolan tarkka pusku painui ohi hölmistyneen UPK veskarin. Eka puoliajan loppu oli Liedon hallintaa ja UPK yritti muutamilla, lähinnä erikoistilanteista syntyneillä, tutuilla pitkillä palloilla tavoitella kärkiään. Toisella jaksolla alkoi sitten Teemu Laine show. Teme latasi 15 minuutissa pallon neljä kertaa UPK maaliin ja peli oli sillä selvä. Paljon enempää ei paikkoja Teemulla ollut jotenka onnistumisprosentti oli huikeaa luokkaa. Kaikki Teemun maalit syntyivät samalla kuviolla. Palloa pystyyn ja haastamaan pakkia, ohi pakista ja rauhallinen veto takakulmaan. Teme kasvatti kauden maalisaldonsa jo 17 maaliin. Liedon viimeisen maalin teki vaihdossa kentälle tullut Jussi Koski.

Rönnberg – R.Laine(77`Stigell)-To.Laine-Kesäläinen-Hyrsky – Amin(73`Vainio)-Virtanen-Kantola(67`Koski)-Mettälä – Toivonen(46`J.Prami)-Te.Laine(82`Herranen)