perjantaina, elokuuta 10, 2007

Errea Cup ratkesi rangaistuspotkuilla

Lieto kohtasi torstai iltana Veritas-stadionilla Errea Cupin finaalissa FC Interin A-juniorit. Otteluun oli saapunut mukavasti yli 400 katsojaa. Kaikkien muiden paitsi Liedon oman joukkueen yllätykseksi Lieto oli 30 min pelin jälkeen 2-0 johdossa. Maalintekijöin toimivat Peter Mettälä, loistavan harhautuksen ja kauniin laukauksen päätteeksi, ja Ari Reunanen, joka sijoitti pallon rangaistuspisteen tuntumasta vasempaan alakulmaan. FC Inter väänsi kuitenkin väkisin lukemat tasoihin 2-2 vielä ensimmäisen puoliajan aikana.
Toinen puoliaika oli tasaista vääntöä, jossa kuitenkin lähemmäksi maalintekoa pääsi FC Inter. Ottelu päättyi tasan ja peli ratkaistiin rangaistuspotkuilla. Rangaistuspotkukilpailu ratkesi viidensiin laukojiin, joissa Liedon epäonnistuttua FC Inter viimeisteli kylmästi ja vei Errea Cupin nimiinsä.
Ottelun parhaat palat on nähtävissä näillä sivuilla videona kunhan Liedon "videoryhmä" ehtii sen ensin koostamaan.
Ottelu oli tapahtumana loistava ja kiitokset siitä kuuluvat kohdanneille joukkueille ja niiden kannattajille sekä Palloliiton Turun piirille, joka teki juhlallisen Cup finaalin mahdolliseksi.