sunnuntaina, heinäkuuta 02, 2006

Lieto taisteli tasapelin

Liedon Pallo taisteli hienon tasapelin perjantai iltana kotonaan VG-62 vastaan. Joukkueen lähtökohdat peliin oli olivat huonot johtuen lukuisista loukkaantumisista ja muista syistä johtuvista poissaoloista. VG painoikin jo alussa peliä kohti liedon maalia. Noin jakson puolivälissä VG onnistui yhdessä lukuisista tilanteistaan kun VG:n Karo Kymäläinen onnistui puskemaan tilanteeksi 0-1. VG:n johtomaalin jälkeen Lieto pääsi paremmin peliin mukaan ja tasoitus syntyikin jo hetken kuluttua Ramazanin läpiajon päätteeksi. Toisella puoliajalla VG painosti vahvasti ja loi lukuisia tilanteita Juha Sinkkosen vartioimalle maalille mutta ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa. Myös Lieto onnistui luomaan muutaman maalipaikan toisella jaksolla muttei kuitenkaan onnistunut maalinteossa joten pisteet jaettiin tuloksella 1-1.