Teemu Laine 31min
Jukka Virtanen 63min

Pontevan maali:
Jukka Perälä 82min

Illan ottelun kuvio oli aika selkeä. Lieto painoi päälle ja Ponteva puolusti minkä ehti. Puolisen tuntia vierasjoukkue kesti kunnes Teemu Laine teki kotijoukkueen ensimmäisen. Viitisen minuuttia myöhemmin lyhyen kulman jälkeen Joonas Prami puski 2-0 taululle. Näissä numeroissa tauolle vaikka paikkoja oli tuttuun tapaan tusinan verran.
Toisella puoliajalla Joonas täydensi illan maalimäärän kolmeen ja Jukka Virtanen puski komeasti ylärimaan ja seurasi oman puskunsa ja toimitti sen verkkoon. 10min ennen loppua Pontevan Jukka Perälä pääsi rikkomaan Liedon nollaputken melko helposti. Edellinen maali Liedon verkkoon oli tehty 17.6 TuWe:n toimesta.
Ei todellakaan parasta Liedon peliä mutta tärkein eli 3 pistettä jäi käteen. Reilun viikon kuluttua perjantaina 22.8 klo 19:00 nelonen jatkuu Liedon osalta vierasottelulla Ruskoa vastaan.