keskiviikkona, elokuuta 06, 2008

UPK kaatui 1-0 (0-0) Liedossa

Sarjakakkonen Lieto ja sarjakolmonen UPK kohtasivat Liedon keskuskentällä varsinkin kotijoukkueelle tärkeässä pelissä. Heti pitää todeta että tuomarilta homma lähti hansikkaista välittömästi pelin alussa. Jatkuva suunsoitto jokaisesta vihellyksestä oli paikoin aika rajua.
No itse pelistä sen verran että vääntö kolmesta sarjapisteestä oli kuitenkin hieno. Loistavaa taistelua molemmilta joukkueilta. UPK:n satsatessa erikoistilainteisiin ja nuoremman Salinin läpijuoksuihin, Lieto iski nopeilla hyökkäyksillä laitojen kautta. Ja kuten kotijoukkueen neljässä aikaisemmassa ottelussa, usko maalintekoon ei horjunut ja tulosta saatiin toisella puoliajalla. Pari nopeaa syöttöä pystyyn ja pallo pelattiin Teemu Laineelle. Tarkka laukaus vasempaan alakulmaan ja 1-0 taululle. Maalin jälkeen molemmat joukkueet pyrkivät vielä hanakasti maalintekoon mutta Liedon puolustus piti ja viides peräkkäinen nollapeli oli siinä.
Sunnuntaina Lieto kohtaa sarjakärjen FC GPR:n kupittaalla. Ottelu on todellinen "kuuden pisteen" kamppailu. Lieto on viiden pisteen päässä kärjestä kun molemmilla joukkueilla on 15 peliä pelattu. Ottelu pelataan sunnuntaina kupittaan kakkosella kello 15:00.