sunnuntaina, kesäkuuta 08, 2008

Lieto historialliseen voittoon Suomen Cupissa

Liedon Pallo eteni tänään Suomen Cupissa historiallisesti kuudennnelle kierrokselle. Tähän ei Liedon pallon pitkässä historiassa olla koskaan ennen pystytty. Jatkoapaikka irtosi FJK:n(Forssa 2-div.) edellisellä kierroksella pudottaneita Tampereen I-Kissoja vastaan lukemin 2-0(1-0). Kokonaisuudessaaan joukkueen ilme oli positiivinen ja taisteleva, eikä vastaavilla otteilla pitäisi olla huolenhäivää myöskään paikallisessa 4. div lohkossa.

Suomen Cupissa on jäljellä enää 32 joukkuetta, joiden joukossa on 14 Veikkausliiga joukkuetta. Liedon suoritusta voidaan siis pitää todella kovana. Jokohan tulevalla kierroksella nähtäisiin vaikkapa Liedon Pallon ottelu legendaarisen Martti Kuuselan valmentamaa TPS:ää vastaan.

Miesten Suomen Cupin kuudennen kierroksen arvonta suoritetaan torstaina 12.6. kello 18.00 ravintola Sports Academyssa (Kaivokatu, Helsinki). Arvonnan suorittavat Kreikassa ammattilaisina pelaavat Perparim ja Mehmet Hetemaj.
Arvonta on yleisölle avoin.

Suomen Cupin kuudennella kierroksella on mukana 32 joukkuetta ja mukaan tulevat tässä vaiheessa myös eurocupeissa pelaavat joukkueet. Cupin kuudennen kierroksen pelipäivä on 19.6.

Yleisö ja joukkueiden kannattajat(PK huomio!) voivat seurata suoraa arvontaa paikan päällä ja tilaisuus näytetään myös ravintolan televisioiden kautta. Arvonnan jälkeen ravintolassa näytetään EM-turnauksen Kroatia – Saksa -ottelu.

LOPUKSI VIELÄ VIESTIÄ LIEDON KUNNAN SUUNTAAN. KATSOKAA TUOTA KUVAA JA KENTTÄÄ. AINUT ONGELMA ON KASTELU, JOKA ON OLLUT SÄÄLITTÄVÄLLÄ TASOLLA. MUUTEN KAIKKI ON KUNNOSSA; MUTTA JOS EI OLE VETTÄ EI OLE RUOHOA!