sunnuntaina, toukokuuta 04, 2008

Liedon tyytyminen tasapeliin UKI:ssa

2.5.2008 Kello 19:00 Uusikaupunki

UPK - Lieto 1-1 (1-0)

39.min Vesa Salin 1-0
59.min Teemu Laine 1-1

Liedon peli ailahtelee aika pahasti tällä hetkellä. Hyvää peliä seuraa huono peli. Paikkoja maaleihin oli kyllä riittävästi mutta silläkin osa-alueella on rutkasti parannettavaa. Kotijoukkueen maali tuli pahimpaan mahdolliseen aikaan. Aivan ensimmäisen puoliajan lopussa. Kokenut Vesa Salin puski komeasti pallon Janne Rönnbergin käsien kautta oikeaan yläkulmaan. Tauolle siis 1-0 tilanteessa.

Tunnin kohdalla toisella puoliajalla vierasjoukkue pelasi ensimmäisen ja ainoan kerran kuten pitää. Ja tasoitus oli tuloksena. Teemu Laine laukoi tolppaan ja seurasi tilanteen loppuun asti. Kotijoukkue pelasi aivan kuten se on vuosien saatossa pelannut. Satsaavat erikoistilanteisiin missä he ovat kyllä todella vaarallisia.

Sarja jatkuu 8.5 liedossa. Vieraaksi tulee nousijajoukkue ja sarjakärki GPR.