torstaina, lokakuuta 05, 2006

Kausi paketissa

Liedon pallo taisteli 2-2 tasapelin viimeisessä ottelussaan Naantalissa. Otteluun lähdettiin vaikeista lähtökohdista miehityksen ollessa vain 1+8 pelin alkaessa. Kuitenkin "jo" ennen ensimmäisen puoliajan loppua joukkue sai täydennykset ja pääsi jatkamaan peliä täysilukuisena. Toiselle jaksolle lähdettiin 1-0 lukemista VG:n mentyä johtoon rankkarilla ensimmäisen jakson loppupuolella. VG eteni jo kahden maalin johtoon toisen jakson alkupuolella ja näytti voittavan ottelun. Lieto kuitenkin heräsi vielä taistelemaan ja kavensi ensin maalilla tilanteeksi 2-1 ja lopulta vielä VG:n maalivahdin pienellä avustuksella lopputulokseksi 2-2. Kausi saatiin näin hienosti taistellen päätökseen. Viimeisellä kierroksella selvisi myös Teräksen lisäksi toinen putoja joka on surkean syyskauden pelannut FC Inter 2.
Liedon sijoitus tällä kaudella oli kolmas ja tästä on hyvä lähteä parantamaan seuraavalla kaudella koska potentiaalia joukkueesta kyllä löytyy.

Nyt lienee aika kiittää kaikkia joukkueessa mukana olleita pelaajia, valmentajaa sekä taustahenkilöitä ja joukkuetta tukeneita tahoja.
Kiitokset myös kaikille sivuilla ahkerasti käyneille käyttäjille(lähes 7000 latausta tähän päivään asti) ja toivottavasti kiinnostus jatkuu samanlaisena myös tulevalla kaudella.